Congres kansarmoede - From Global Citizen to Global Teacher

item_left

item_right

Congres kansarmoede - From Global Citizen to Global Teacher

Studiedag
Fri - 10/11/2017 - 08:30 to 17:00

Op vrijdag 10 november geven Noël Slangen en het duo Kristel Verbeke (van K3) en Bruno Vanobbergen inspirerende keynotes over kansarmoede in het Cultureel Centrum in Hasselt. Dit gebeurt tijdens de tweede editie van het congres 'From Global Citizen to Global Teacher'.

Dit congres is om leerkrachten en partners in het onderwijs en de welzijnssector te inspireren, motiveren en informeren over het belang van professionals met een brede en constructieve kijk op de wereld.

Naast de keynotes komen er ook een aantal workshops en een netwerkmoment. Het programma zal in september 2017 online komen. Meer informatie en een inschrijvingsformulier kan je hier vinden.

De organisatie van het congres gebeurt door Move Across Borders, een initiatief van de opleidingen Bachelor Kleuter & Bachelor Lager Onderwijs van de UCLL in Hasselt. Sinds de urgentie van de vluchtelingenstroom in 2015 gaan studenten en docenten van deze opleidingen op zoek naar manieren waarop toekomstige leraren een maatschappelijk engagement kunnen opnemen.