Ik zie wat jij niet ziet. Speels aan de slag met verschillende referentiekaders

item_left

foto_c_lili_vieira_de_carvalho

item_right

Ik zie wat jij niet ziet. Speels aan de slag met verschillende referentiekaders

Fri - 13/10/2017 -
18:00 to 21:30

De provinciale jeugddiensten verhuizen naar het Vlaams niveau. Na tien jaar Project Inclusieve Speelpleinen (PRINS) wil de Provinciale Jeugddienst van Antwerpen de opgebouwde expertise graag bewaren voor alle jeugdwerkers. Dat deden ze in de vorm van een spel: 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet'! Tijdens deze inspiratieavond krijgen je de kans om het spel in primeur te spelen! 

foto_c_lili_vieira_de_carvalho

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet
Ben jij een BRILjant jeugdwerker?!

Jij bent helemaal thuis in het jeugdwerk. Je speelt, ravot, vertelt doldwaze verhalen en alle kinderen hangen aan je lippen. Of toch niet alle kinderen? Heb je het ook al eens meegemaakt dat een kind helemaal anders reageerde dan je gewoon bent? Dat komt waarschijnlijk omdat dat kind een ander referentiekader heeft dan jij. Een ander referentieWAT? Met 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet' ga je op een speelse en interactieve manier aan de slag met verschillende referentiekaders, ook wel de verschillende ‘brillen’ die iemand op heeft. Je wordt je bewust van zowel je eigen bril, als die van alle andere jeugdwerkers én kinderen in je jeugdwerking. Het doel: je zo goed mogelijk inleven in de verschillende situaties en een BRILjant jeugdwerker worden!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet  is een spel voor iedereen die in het jeugdwerk actief is vanaf 15 jaar. 

Toegankelijkheid

De organisatoren willen dat iedereen die geïnteresseerd is, aan dit inspiratiemoment kan deelnemen. Het huis van de sport is volledig toegankelijk. Specifieke wensen en noden mag je bij inschrijving doorgeven.

Op het programma

18.00 uur : Onthaal met frietjes!
18.45 uur : Verwelkoming
19.00 uur : Voorstelling 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet'
20.30 uur : Afscheidsdrink

Praktisch

Datum: vrijdag 13 oktober 2017 van 18 uur tot 21.30 uur

Waar: Congrescentrum Huis van de Sport - Antwerpen Berchem

Prijs: Gratis

Uiterste inschrijfdatum: maandag 2 oktober 2017

Inschrijven en meer informatie via deze link