Infosessies ‘Ontdek VRIJUIT’

item_left

item_right

Infosessies ‘Ontdek VRIJUIT’

Tue - 03/12/2019 - 10:30 to Sat - 18/04/2020 - 12:00

Het Fonds Vrijetijdsparticipatie veranderde op 1 januari in VRIJUIT. We blijven inzetten op betaalbare en aanlokkelijke cultuur- en sportevenementen voor mensen met een beperkt budget. Omdat we willen dat iedereen vrijuit kan ontdekken, ontmoeten en genieten in zijn vrije tijd.

Dit voorjaar trekken we door Vlaanderen om onze nieuwe werking voor te stellen en zoveel mogelijk organisaties warm te maken voor het vrijetijdsaanbod van VRIJUIT.

De infosessies zijn gratis, maar inschrijven is verplicht via het formulier onderaan.

Wanneer en waar?

Momenteel zijn er enkele sessies ingepland. De komende maanden komen er tal van infosessies bij, wellicht ook dichter bij jou in de buurt. Bekijk regelmatig deze pagina voor een update over de sessies.

De sessies waaruit je nu kan kiezen:

 

GEANNULLEERD - AALST - Dinsdag 18 februari 2020 van 10.30 uur - 12.00 uur 
(aansluitend lunch en rondleiding op de expo 'Ajuinen, van keuken tot carnaval')
Adres: Martinushuis, Louis Paul Boonstraat 3, Aalst

BRUSSEL - Dinsdag 3 maart 2020 van 14 uur tot 15.30 uur
Adres: Zaal Aroma, Vooruitgangstraat 323, Schaarbeek (vlakbij station Brussel-Noord)

HERENTALS - Maandag 9 maart van 14 uur tot 15.30 uur
Adres: De Fakkel vzw, Boerenkrijglaan 16, Herentals

GENK - Dinsdag 10 maart 2020 van 10.30 uur tot 12 uur
Adres: RIMO Limburg, Priesterhaagstraat 32, Genk

 

Praktisch

Wat? We dompelen je onder in de wereld van VRIJUIT en leggen je uit hoe we werken, wat je kan verwachten als lid en hoe je tickets voor voorstellingen of evenementen boekt. We helpen je nadien ook graag een handje om je organisatie in te schrijven op de nieuwe website. Alle sessies zijn identiek. Kies er ééntje op een moment dat je het beste past.

Voor wie: Beroepskrachten en vrijwilligers van organisaties die onlangs lid zijn geworden van VRIJUIT (vroeger het 'Fonds Vrijetijdsparticipatie') én organisaties die interesse hebben om lid te worden.

Kostprijs: Gratis, inclusief drankjes, lunch of versnapering
Inschrijven: Inschrijven kan telkens tot 3 werkdagen voor de infosessie
Organisatie: VRIJUIT 
Begeleiding: Liesbeth De Schamphelaere 

VRIJUIT vormt een onderdeel van de werking van Demos. Het is een samenwerkingsverband tussen Demos, Welzijnsschakels vzw, het Netwerk tegen Armoede, Federatie Centra voor Basiseducatie vzw en Samenlevingsopbouw Vlaanderen.

SCHRIJF JE HIERONDER IN:

inschrijven

Met een 'ja' kies je voor een inschrijving op onze nieuwsbrief voor 'VRIJUIT'. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement zoals de infosessies.