Intercity Youth Conferentie in Leuven

item_left

foto(c)kavka.jpg

item_right

Intercity Youth Conferentie in Leuven

Studiedag
Fri - 17/11/2017 -
09:00 to 17:30

Op vrijdag 17 november nodigt de Afdeling Jeugd honderd Vlaamse deelnemers uit op de finale van het traject Jeugdwerk in de Stad in Leuven. Voor het Vlaamse luik van de InterCityYouth-conferentie verwelkomt de Afdeling graag schepenen, jeugdconsulenten, jeugdraadsleden en jeugdwerkers uit de centrum- en regionale steden.

foto(c)kavka.jpg

Voor wie?

  • Jeugdwerkers in een stedelijke context
  • Stedelijke jeugdambtenaren en schepenen
  • Andere geïnteresseerden

Wat staat er op het programma?

In de voormiddag delen de Vlaamse deelnemers hun expertise met de internationale gasten. In de namiddag is er een boeiende discussie over stedelijk jeugdwerk in Vlaanderen. Het voormiddagprogramma (keynote, workshops, conclusions) wordt in het Engels gehouden. Sprekers zijn onder meer Tunde Adefioye en Vlaams minister van Jeugd Sven Gatz. Het volledige programma is hier te lezen.

Hoeveel kost je deelname?

50 euro, inclusief lunch en receptie.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Het bedrag van 50 euro moet ten laatste op 25 oktober 2017 worden overgeschreven op rekeningnummer BE08 0680 7771 5013 – GKCCBEBB van Vereniging Vlaamse Jeugddiensten, met als mededeling "Naam Voornaam – Vlaamse dag". Heb je een factuur nodig? Bezorg je facturatiegegevens (naam, adres, eventueel btw-nummer) via e-mail aan Sofie Marque: smarque [at] vvj.be