Lanceringsfeest VRIJUIT: vier met ons mee!

item_left

item_right

Lanceringsfeest VRIJUIT: vier met ons mee!

Wed - 19/02/2020 - 13:00 to 17:00

Op 19 februari 2020 vieren we de geboorte van 'VRIJUIT'. We doen dit met een lanceringsfeest in BOZAR en nodigen jou graag uit om met ons mee te vieren!

In 2020 verandert het 'Fonds Vrijetijdsparticipatie' naar 'VRIJUIT'. We krijgen niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuwe website én charter voor leden. Om deze transformatie feestelijk af te ronden, komen we graag met onze leden en partners samen in BOZAR.

Wil jij ook mee komen vieren?
Schrijf je dan onderaan deze pagina in. Inschrijven kan tot ten laatste 12 februari.

Programma

  • 13u  Feestelijk onthaal
  • 14u  VRIJUIT-programma in de Studio van Bozar met o.a panelgesprek, muzikale verrassing, ...
  • 15u  Bezoek aan expo Keith Haring
  • 16u  Receptie
  • 17u  Einde

Praktisch

Wanneer: woensdag 19 februari 2020
Start – stop: 13 uur – 17.00 uur
Waar: BOZAR / Paleis voor Schone Kunsten Brussel, Ravensteinstraat 23 B - 1000 Brussel
Bereikbaarheid: BOZAR ligt op 5 minuten wandelafstand van Brussel Centraal Station. Check op deze website de bereikbaarheid.
Toegankelijkheid: de plaatsen in de zaal voor rolstoelgebruikers zijn beperkt. Alle ruimtes zijn toegankelijk (bijvoorbeeld via een lift), de expo ook.
Kostprijs: deelname is gratis voor partners en leden van VRIJUIT

inschrijven

Je kan maximaal 6 personen laten deelnemen via deze inschrijving. Hieronder kan je de namen doorgeven van de deelnemers.
Met een 'ja' kies je voor een inschrijving op onze nieuwsbrief 'VRIJUIT'. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement.