Platform K lanceert nieuwe productie 'Common Ground'

item_left

foto(c)platform-K

item_right

Platform K lanceert nieuwe productie 'Common Ground'

Voorstelling
Wed - 07/02/2018 - 20:00 to Sat - 10/02/2018 - 21:30

Heb je Monkey Mind gezien? Dan weet je hoe geweldig goed de dansers van Platform K zijn. Nu lanceert Platform K de productie Common Ground waarin Benjamin Vandewalle met Hannah Bekemans en Kobe Wyffels danst.

foto(c)platform-K

Common Ground wordt geen alledaagse ontmoeting maar gaat over de zoektocht naar raakvlakken. Het is een speelvlak waarin drie dansers elkaar ontmoeten en via beweging beter leren kennen. Wie is die andere danser? Wie ben ikzelf? Hoe verandert het beeld dat ik van mezelf heb door met de ander te dansen? Waarin lijken we op elkaar en waar liggen de verschillen? En bovenal: wat kunnen we leren van elkaar?

Over Benjamin Vandewalle
Benjamin Vandewalle is gefascineerd door ontmoetingen en alles wat daar bij komt kijken. Met Common Ground wil Benjamin terugkeren naar zijn vroegere dansante werk en een fysieke dialoog openen met de dansers.

Over Hannah Bekemans 
Voor Hannah (24) is dansen haar leven. Ze danst al heel lang en nu sinds een paar jaar bij Platform-K. Ze is één van de dansers in Monkey Mind.

Over Kobe Wyffels
Kobe (30) danst al sinds de start van Platform-K in ons gezelschap. Je kon hem ook aan het werk zien in The beast in the Jungle en Monkey Mind.

Common Ground is een co-productie tussen Platform K en Vooruit. Tickets kan je bestellen via deze link. Om deze voorstelling tot een goed einde te brengen, is nog 5000 euro nodig. Daarom lanceert Platform-K een crowdfundingcampagne. Je kan Platform-K steunen door een gift te doen. Surf naar deze website.
           

Common Ground - study #1