Praktijkdag Parantee-Psylos focust op nieuwe beweegtrends

item_left

cc by-nc 2.0 - Andrew Rosenthal - Grayslake Spikefest

item_right

Praktijkdag Parantee-Psylos focust op nieuwe beweegtrends

Studiedag
Fri - 20/10/2017 -
09:15 to 15:45

De unisportfederatie voor sporters met en beperking Parantee-Psylos zet in een praktijkdag op 20 oktober nieuwe beweegtrends in de kijker. Op deze dag kunnen aanwezigen informeel over deze trends van gedachten wisselen. Het programma bestaat uit twee blokken van twee sessies met telkens vier keuzemogelijkheden.

cc by-nc 2.0 - Andrew Rosenthal - Grayslake Spikefest

Bij de sessies is er de keuze tussen onder meer 'Spikeball & dodgeball', 'Start-to-badminton', 'Torbal' en 'Running performance'. Een volledig overzicht van de sessies staat hier. Doelpubliek van deze sessies zijn begeleiders, lesgevers en trainers.

Praktisch:

Inschrijven kan hier tot uiterlijk vrijdag 6 oktober 2017. Leden van Parentee-Psylos betalen 75 euro, niet-leden betalen 95 euro en voor studenten is het inschrijvingsbedrag 45 euro (op vertoon van een studentenkaart).

De prijzen zijn inclusief koffie bij onthaal, broodjeslunch, soep en dranken tijdens de lunch. De inschrijving is geldig na betaling van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE85 7855 3766 1406 van Parantee-Psylos vzw, met vermelding 'praktijkdag + naam'. Annulaties na 18 oktober 2017 worden niet terugbetaald.

Locatie:

Sportoase Leuven, Philipssite 6, 3001 Heverlee