Reflectiemoment ‘Jeugdwerk en ouders’

item_left

foto(c)cirkusinbeweging

item_right

Reflectiemoment ‘Jeugdwerk en ouders’

Tue - 28/11/2017 -
09:00 to 13:00

Ben je actief in het jeugdwerk? Als vrijwilliger of als professional? Roept contact en communicatie met ouders voor jou wel eens vragen op hoe het aan te pakken? Of heb je net veel positieve ervaringen of tips, om te delen met anderen? Omcirkel dan alvast dinsdag 28 november 2017 op je kalender. Op die dag brengt het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen jeugdwerkers en onderzoekers samen op hun campus, om samen te brainstormen over hoe de relatie jeugdwerk – ouders optimaal vorm kan krijgen.

foto(c)cirkusinbeweging

Wat?

Op dit reflectiemoment geven onderzoekers Evelyn Morreel, Kristien Nys en Karla Van Leeuwen een terugkoppeling van de onderzoeksresultaten van hun PWO-onderzoek ‘Jeugdwerk en ouders’. Ze zijn ook benieuwd naar jullie ervaringen. In kleine werkgroepen kan je je ervaringen uitwisselen en mee nadenken over een ondersteuningstool. Deze tool bouwt verder op een eerder onderzoek over de relatie tussen jeugdwerk en ouders.

Meer informatie over het onderzoek en de ondersteuningstool vind je hier. Het programma van het reflectiemoment is hier te bekijken.
Nog vragen? Contacteer onderzoekers Evelyn Morreel of Kristien Nys.

Waar en wanneer?

Van 9.00 uur tot 13.00 uur op de Campus Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen.

Hoe?

Deelname is gratis. Inschrijven kan via Evelyn Morreel. Meer info over de inschrijving staat hier.
Als afsluiter wordt een lunch voorzien.

Voor wie?

Medewerkers, zowel betaald als vrijwillig, van speelpleinen, jeugdbewegingen, jeugdhuizen, jeugdwerkkoepels, jeugddiensten, enz.