Toonmoment Transfo Collect

item_left

item_right

Toonmoment Transfo Collect

Voorstelling
Fri - 08/09/2017 - 20:00 to Sat - 09/09/2017 - 20:00

In het toonmoment Lone Wolves onderzoeken Brusselse jongeren van Transfo Collect hoe theater het podium en de straat op kan om de twijfels van de stad aan het licht te brengen. Daarbij stellen de figuren Batman, Gilgamesh, The Hulk en Wonder Woman zich aan wildvreemden voor met "Goedemorgen. Wij zijn superhelden. Wat kunnen wij voor u doen?" Dit toonmoment gaat door op 8 en 9 september in De Kriekelaar in Schaarbeek.

Meer info over deze voorstelling is te vinden op de website van De Kriekelaar.

Transfo Collect is een project dat Brusselse jongeren tussen 16 en 26 jaar vanuit verschillende subculturen met verschillende levensstijlen samenbrengt, die vanuit hun culturele of sociale achtergrond minder gemakkelijk in aanraking komen met kunst, kunstonderwijs of hoger onderwijs in het algemeen, maar die zich artistiek willen ontwikkelen. In het creatieve proces staan de eigenheid van elke deelnemer, de culturele mix en de zoektocht naar bredere en nieuwe uitdrukkingsvormen centraal. 

Dit project van GC De Kiekelaar en het RITCS wordt ondersteund door de VGC, het CultuurCentrum Brussel en de Vlaamse Overheid.