Dit is Dominique Nuyttens, de nieuwe directeur van Dēmos vzw

item_left

Fotograaf: David Marcu

item_right

Dit is Dominique Nuyttens, de nieuwe directeur van D?mos vzw

bart

Beste,

Ik ben Dominique Nuyttens en start per 01 april 2015 als directeur bij D?mos vzw, samen met de aprilvissen. Het is me een groot genoegen om op deze plek te mogen aankomen. Ik moet er wel voor van de schoolbanken af. En de fiets kan nog, maar moet dan wel mee de trein op. Ik spoor voortaan tussen Kortrijk en Brussel. 

Ik ben 49, woon samen en heb drie kinderen, Linde (19) , Ewout (17) en Lennert (6). We delen veel, o.m. de nieuwsgierigheid naar deze nieuwe rit.

De voorbije 20 jaar doceerde ik in het studiegebied sociaal-agogisch werk, in het bijzonder in de afstudeerrichtingen sociaal-cultureel werk en kunst en cultuur. Daarnaast was ik in Kortrijk ook coördinator voor de vele studenten afstandsonderwijs. Aanvankelijk op Ipsoc, later werd het Katho en de meest recente box heet Vives. Van klein naar steeds groter. Voor mij net iets te groot. Ik ga er dan ook weg voor een hele nieuwe uitdaging, weliswaar met beste vrienden op zak én ervaring en kennis die ik graag wens te gebruiken. Ervaringen die ik ook van buitenshuis meeneem o.a. ontleend aan de contacten uit de beoordelingscommissie sociaalartistiek.

Tot daar het heden. Straks klim ik tot de zesde verdieping op Sainctelette. Ik kijk er naar uit. Ik hoop daar, maar ook in de ?velden? vele collegae te ontmoeten en er mee samen te werken. Met het team, een collectief van zeer bedreven jonge mensen, zet ik graag mee op scherp waar deze organisatie actueel voor staat: een wervend, ondersteunend en kritisch, activerend verhaal over participatie.

Tot binnenkort,
Tot we elkaar zien, horen, schrijven.
U kan mij vanaf 1 april bereiken op 0474 64 97 66 of dominique.nuyttens [at] demos.be

Groeten!
Dominique