Fonds Urban Innovation Lab

item_left

item_right

Fonds Urban Innovation Lab

inge

Het Fonds Urban Innovation Lab van de Koning Boudewijnstichting wil de laboratoriumfunctie van Brussel en haar sociaal innovatief potentieel maximaal valoriseren. De projectoproep "Sociale innovatie in het Brussels Gewest" is gericht naar organisaties, actief in het Brussels Gewest, die creatief en sociaal ondernemend zijn en die maatschappelijk een verschil willen maken.

De projectoproep "Sociale innovatie in het Brussels Gewest" is gericht naar individuen en organisaties, actief in het Brussels Gewest, die creatief en sociaal ondernemend zijn en die maatschappelijk een verschil willen maken. Het Fonds wil projecten ondersteunen die op zoek gaan naar nieuwe actiemethodes en die bijdragen aan de noodzakelijke sociale stedelijke vernieuwing en ontwikkeling. De projectoproep zoekt experimentele projecten die weliswaar de ambitie hebben om lange termijn effecten te realiseren. Het Fonds ondersteunt zowel nieuwe opstartende initiatieven als bestaande initiatieven om ze te helpen doorgroeien en te vernieuwen.

Voor wie?

De projectoproep is gericht naar organisaties, actief in het Brussels Gewest, die creatief en sociaal ondernemend zijn en die maatschappelijk een verschil willen maken. Individuen die een kandidatuur willen indienen dienen dit via de oproeppagina voor organisaties van het Fonds Urban Innovation Lab. Lees hier meer over de selectiecriteria. Je kan indienen tot en met 24/05/2016. Bekendmaking selectie gebeurt op 30/06/2016. Het bedrag van de ondersteuning gaat van 5000 euro tot 20.000 euro.proj [at] kbs-frb.be ( )

Meer info op +32-2-500 4 555 of proj [at] kbs-frb.be (contactcentrum KBS) of voor specifieke vragen lenaerts.s [at] kbs-frb.be (Sven Lenaerts)

, 02-549 06 50.