Goedkoper naar de nocturnes van de Brusselse musea dankzij de Nocturnes Pass

item_left

foto(c)hiddenraven

item_right

Goedkoper naar de nocturnes van de Brusselse musea dankzij de Nocturnes Pass

Kris

Van 13 september tot 6 december openen de Brusselse musea elke donderdagavond hun deuren van 17u tot 22u. Dit evenement biedt de mogelijkheid om 74 musea te bezoeken, gratis of aan een laag tarief. Bovendien kan je vanaf dit jaar dankzij de Nocturnes Pass aan een verder verlaagd tarief 5 (betalende) Nocturnes op eenzelfde avond of gedurende het hele Nocturnes-seizoen bezoeken.

foto(c)hiddenraven

Dankzij de Brussels Museums Nocturnes kan je Brussel met haar bijzondere plekken op een heel andere manier te leren kennen. Nieuwe deelnemende musea en een jaarlijks uniek aanbod houden het programma fris en relevant. Gedurende 13 weken bieden de Nocturnes een programmatie van nieuwe expo’s, workshops, muziek, food & drinks en geleide rondleidingen. Tijdens de gratis openingsavond, op 13 september, wordt het programma verder onthuld in het Museumdorp op de Zavel. De Nocturnes sluiten af op 6 december met een feestelijke fissinage en een Kids Nocturne. 

Dit jaar willen de organistoren nog meer mensen de kans bieden om deze ervaring mee te maken. Daarom lanceren ze de Nocturnes PASS. Deze PASS van 5 toegangen met voordeeltarief biedt de mogelijkheid om goedkoper 5 (betalende) Nocturnes op eenzelfde avond of gedurende het hele Nocturnes-seizoen te bezoeken. Deze Nocturnes PASS is online verkrijgbaar via de website en bij 2 fysieke verkooppunten: Visit Brussels (ook via hun website) en Muntpunt.

Meer info op www.brusselsmuseumsnocturnes.be

De Nocturnes en de Nocturness Pass zijn een initiatief van Brussels Museums (de Brusselse Museumraad).