IK DENK, de nieuwe productie van ZET6 gebaseerd op het gelijknamig boek van Toon Tellegen en Ingrid Godon

item_left

item_right

IK DENK, de nieuwe productie van ZET6 gebaseerd op het gelijknamig boek van Toon Tellegen en Ingrid Godon

bart

Na hun succesvolle eerste productie ‘Zolderling’ in 2015, komt ZET6, de inclusieve dans-theaterwerkplek van De Zeyp, met "IK DENK”. IK DENK is een multidisciplinair theaterproject gebaseerd op het gelijknamig boek van Toon Tellegen en Ingrid Godon. De regie is opnieuw in handen van Caroline Rottier Het stuk gaat in première op 16 maart 2017 in GC De Zeyp. 

Over de voorstelling IK DENK

IK DENK is een inclusief multidisciplinair theaterproject gebaseerd op het boek Ik denk van Toon Tellegen en Ingrid Godon. Tekst muziek dans en beeld komen samen tot een poëtische, gelaagde, toegankelijke voorstelling voor een jong en volwassen publiek. De voorstelling wordt gespeeld door 13 personen met een beperking, danseres Lisa Gunstone, acteurs Krijn Hermans, Tomas Pevenage en Caroline Rottier. Samen vormen zij de kern van het gezelschap ZET6, de inclusieve kunstenwerkplaats van GC De Zeyp. De poëzie van de tekeningen, de humor en de gevoeligheid van de licht filosofische teksten van Tellegen sluiten zeer mooi aan bij de sfeer waarin ZET6 werkt. Uitgeverij Lannoo en Ingrid Godon verleenden de rechten om het bekende en bekroonde boek te bewerken tot een theatervoorstelling, een primeur in Vlaanderen.

IK DENK is een familievoorstelling toegankelijk voor jong en ouder. Het stuk gaat in première op 16 maart 2017 in GC De Zeyp en speelt daar dagelijks tot 21 maart. Reisvoorstellingen zijn al gepland op zaterdag 25 maart 2017 op het Special Art Festival in de Stadsschouwburg St Niklaas, op zondag 2 april 2017 in CC Leopoldsburg en op zaterdag 22 april 2017 op Festival De Schreeuw in Het Gevolg in Turnhout.

Speelkansen! 

ZET6 zoekt speelkansen voor deze voorstelling. Voor alle details of een babbel met de groep graag een telefoontje naar Ivo Peeters, centrumverantwoordelijke van De Zeyp (02 422 00 13) of Ingrid Michiels, productiemedewerker (02 422 00 57).