Infosessies subsidiëring culturele projecten met regionale uitstraling

item_left

item_right

Infosessies subsidiëring culturele projecten met regionale uitstraling

hasna

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse overheid organiseert vijf infosessies voor wie een subsidieaanvraag wil indienen voor een cultureel project dat het lokale niveau overstijgt. De subsidie voor deze projecten is voor 2018 en 2019 geregeld in een transitiereglement voor subsidiëring van culturele projecten met een regionale uitstraling. Ook culturele initiatieven met bovenlokale ambities die podiumkansen voor jongeren creëren, kunnen subsidies aanvragen binnen dit reglement.

Lees verder onder de afbeelding

De eerste deadline voor de indiening van projectvoorstellen is 1 oktober 2017. Subsidieaanvragen moeten worden ingediend via de online applicatie KIOSK van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. Deze applicatie is vanaf midden augustus beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen tijdens de volgende infosessies uitleg krijgen over het transitiereglement en de KIOSK-online aanvraagapplicatie:

  • Vlaams-Brabant: VAC Leuven – 22 augustus 2017
  • Limburg: VAC Hasselt - 28 augustus 2017
  • West-Vlaanderen: nog te bevestigen - 5 september 2017
  • Antwerpen: De Nieuwe Vrede - 6 september 2017
  • Oost-Vlaanderen: VAC Gent – 7 september 2017

Het programma van deze infosessies staat hier beschreven. Op onze blog kon u eerder lezen over welke projecten in aanmerking komen voor deze subsidie.

Wie meer vragen heeft kan mailen naar overgangsmaatregelenprovincies [at] cjsm.vlaanderen.be.