Samen Vrijuit! Welkom op het Vrijuit-forum van 7 mei in Brussel

item_left

item_right

Samen Vrijuit! Welkom op het Vrijuit-forum van 7 mei in Brussel

ben

Op 7 mei 2024 nodigt Vrijuit je uit in Brussel voor haar 2e editie van het Forum. Dit jaar omgetoverd tot ‘Samen vrijuit’ Het Forum gaat door in GC De Kriekelaar.

Er is veel meer nodig om mensen in armoede te bereiken dan het verlagen van de kostprijs van een evenement. Bij Vrijuit geloven we zeer sterk in de kracht van het werk dat haar lidorganisaties leveren in het bereiken en toeleiden van mensen in kwetsbare posities naar vrijetijdsparticipatie.

‘Samen vrijuit’ staat daarom volledig in het teken van de richting waar we met Vrijuit en Demos naar toe willen: Naast het creëren van financiële kortingen op tal van bovenlokale evenementen, wil Vrijuit haar lidorganisaties in de toekomst meer ondersteunen in het belangrijke werk van toeleiding.

Neem een kijk in het programma. De dag wordt ingeleid door Nigel Williams

Ben je met je vereniging of organisatie (nog) geen lid van Vrijuit?  Bekijk dan deze informatie over het Forum en schrijf je in voor het Forum door een mailtje te sturen naar info [at] vrijuit.nu,  met de keuze van de werkwinkels die je graag wil volgen.