Cera-partnerdag: inspiratie en ontmoeting

item_left

Cera partnerdag

item_right

Cera-partnerdag: inspiratie en ontmoeting

Thu - 07/11/2019 - 09:30 to 17:15

Hoe kan samenwerking met andere organisaties bijdragen tot succes? Groter of sterker worden: welke strategie past bij jouw organisatie? Hoe maak je je werking armoedevaardig? Hoe versterk je je raad van bestuur? Hoe kan je doelgericht en geloofwaardig communiceren in een superdiverse samenleving? Hoe kan het coöperatief ondernemingsmodel jouw werk veranderen? …

Klinken deze uitdagingen je bekend in de oren en ben je nog op zoek naar tips en inspiratie voor je organisatie? Ben je benieuwd wat andere organisaties uit het Cera-netwerk voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Kruis 7 november dan aan in je agenda! Verwacht je aan een dag op maat van onze Cera-partners, boordevol inspiratie, een straffe keynote, een waaier aan keuzesessies en ontmoetingen over sectoren heen.

Programma:

9 - 9:30 uur: Onthaal met koffie en fris | Forum, Cera-gebouw

9:30 - 9:35 uur: Verwelkoming | Forum, Cera-gebouw 

9:35 - 10:10 uur: Keynote: 7 wijsheden voor succes in samenwerking
door Koenraad en Peter Depauw | Forum, Cera-gebouw
In deze uitdagende keynote zoomen Koenraad en Peter Depauw in op samenwerking. Als oprichters van Strategies and Leaders zijn zij gepassioneerd door sociale impact. Ze vertellen op entertainende wijze over samenwerking en hoe die al dan niet kan bijdragen tot succes. Verwacht je aan wijze woorden, doorspekt met persoonlijke ervaringen. En humor - maar ook kwetsbaarheid.

10:20 - 11:25 uur: Keuzesessie 1 | Cera-gebouw, Radiohuis, Tafelrond

11:35 - 12:15 uur: Speeddate | Forum, Cera-gebouw

12:15 - 13 uur:  lunch | Salon De Blyde en Forum, Cera-gebouw

13:10 - 14:15 uur: Keuzesessie 2 | Cera-gebouw, Radiohuis, Tafelrond

14:25 - 15:30 uur: Keuzesessie 3 | Cera-gebouw, Radiohuis, Tafelrond

15:40 - 16:15 uur: Terugspeeltheater door Palhik Mana | Forum, Cera-gebouw 
Palhik Mana vzw is een socio-cultureel en artistiek huis. Ze ontwikkelen diverse projecten waarbij het creatieve proces, de persoonlijkheidsvorming van de deelnemers en de beeldvorming rond mensen in een kwetsbare positie centraal staan. Ze passen o.a. de methodiek van terugspeeltheater toe om vrouwen in een maatschappelijk kwetsbare situatie te versterken. Terugspeeltheater is een vorm van improvisatietheater waarbij de spelleider in gesprek gaat met het publiek. De spelers gaan aan de slag met de ervaringen van het publiek en geven deze terug in een artistieke speelvorm.

16:15 - 17:15 uur: Receptie en netwerkmoment | Salon De Blyde en Forum, Cera-gebouw

Wanneer?

Donderdag 7 november 2019, van 9:30 tot 17:15 uur.

Waar?

Cera, Muntstraat 1 in Leuven

Inschrijven

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan voor 24 oktober in via deze link.