Demos bij inspiratiedag 'Nooit meer buitenspel' van Parantee-Psylos

item_left

item_right

Demos bij inspiratiedag 'Nooit meer buitenspel' van Parantee-Psylos

Studiedag
Thu - 22/03/2018 - 13:30 to 17:00

Parantee-Psylos organiseert op 22 maart 2018 een inspiratiedag voor al wie met sport als middel voor maatschappelijk kwetsbare doelgroepen werkt. Pieter Smets van Demos is een van de gastsprekers en zal het hebben over sociaal-sportieve praktijken.

Demos geeft op deze inspiratiedag een uiteenzetting over innovatieve antwoorden op complexe maatschappelijke uitdagingen. Veel van deze antwoorden zijn ook aan bod gekomen in onze blogreeks overs sociaal-sportieve praktijken.

In het programma van de inspiratiedag gaat het onder meer ook het project netwerkFUNdamentals van Parantee-Psylos. Dit project focust zich specifiek op jongeren en jongvolwassenen, van 6 tot 25 jaar, met een psychische kwetsbaarheid of die opgroeien bij ouders met een psychische kwetsbaarheid. Parantee-Psylos brengt hiervoor lokale partners uit de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en andere zorginstellingen samen met meer 'traditionele' sportpartners een lokaal passend aanbod voor de jongeren te creëren.

Het programma is hier te vinden. Inschrijven kan hier tot en met 14 maart 2018. Inschrijven is geldig na betaling op rekeningnummer BE85 7855 3766 1406 met vermelding ‘NMB22/03 + naam’. De kost is 30 euro voor niet-leden van Parantee-Psylos en 15 euro voor leden.