Doe mee met de VRIJUIT-testgroep!

item_left

item_right

Doe mee met de VRIJUIT-testgroep!

Thu - 29/08/2019 - 16:30

Vanaf 6 januari 2020 activeren wij een nieuwe website: www.vrijuit.nu. Dit wordt de nieuwe website van wat je nu kent als het 'Fonds Vrijetijdsparticipatie'. Voordat het zover is, geven wij de leden van het fonds de kans om de VRIJUIT-website te testen! Daarom vragen wij jou om jouw organisatie kandidaat te stellen voor onze testgroep via het inschrijvingsformulier onderaan.

We krijgen graag feedback van verschillende soorten organisaties, dus gaan we je een bevestiging sturen nadat jullie werden geselecteerd. Zo zorgen we ervoor dat we een mooie mix van ledenorganisaties in de testgroep hebben.  

Wat houdt het testen in?

Tussen 3 oktober 2019 en 7 november 2019 ga je een aantal oefeningen doen op de website. Van lid worden, tot contactpersonen aanmaken tot tickets reserveren van A tot Z.

Testen kan op 2 manieren:

1) Je kiest ervoor om zelf met de handleiding aan de slag te gaan. Op donderdag 3 oktober sturen wij je de handleiding en testopdrachten. Je noteert je ervaringen op papier.

2) Je kiest ervoor om bij het vormingsmoment over de website op 3 oktober aanwezig te zijn. Je krijgt dan ook de handleiding mee naar huis. Je noteert je ervaringen op papier.  

!Op donderdag 7 november komen alle ‘testers’ samen om hun ervaringen te delen!

Praktisch:

  • Vormingsmoment (met uitleg over de website) op donderdag 3 oktober van 10.00 uur – 12.00 uur met aansluitend gratis lunch (deelname is optioneel).
  • Feedbackmoment op donderdag 7 november van 10.00 uur – 12.00 uur met aansluitend gratis lunch (verplichte deelname voor alle testers).
  • Inschrijving: kan tot en met 1 oktober via het inschrijvingsformulier onderaan
  • Locatie: Kaaitheater (zaal ‘Forum’ op de 1ste verdieping), Sainctelettesquare 19 B-1000 Brussel
  • Gelieve een laptop mee te brengen als je die hebt. Wij voorzien er ook een aantal.
  • We voorzien een terugbetaling van de vervoerskosten voor mensen met een beperkt budget.

inschrijven