Food For Laughs

item_left

food for laughs

item_right

Food For Laughs

Voorstelling
Fri - 07/10/2022 - 09:30 to Sun - 09/10/2022 - 23:30

OPENDOEK is het aanspreekpunt voor alles wat leeft binnen het theater in de vrije tijd. Voor iedereen met een passie voor podiumkunsten. Met hun nieuwe driedaagse internationale evenement 'Food for Laughs' op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober op ’t Eilandje in Antwerpen focussen ze op humor via voorstellingen, gesprekken, lange interviews, cinema, feest, debatten en nog veel meer.

food for laughs

(c) Open Doek

In Vlaanderen en Brussel spelen gezelschappen een breed gamma aan voorstellingen: het serieuze repertoire naast woordeloze voorstellingen tot tragikomische of dolkomische stukken. OPENDOEK wil een platform bieden voor theatergezelschappen, zodat hun werk zoveel mogelijk gespeeld en gezien wordt. In de toekomst zetten ze het komisch repertoire nog meer ‘in the picture’.

Wat maakt iets komisch? Waarmee lachen we nog in het theater en in het leven? Wat is komisch repertoire en hoe breng je dat? Waarmee mogen we niet meer lachen? Lacht heel de wereld nog wel mee? Die vragen staan centraal tijdens Food For Laughs op Het Eilandje in Antwerpen. Theaterliefhebbers, denkers, professoren, acteurs, schrijvers, humoristen en publiek worden samengebracht om te praten en te denken over het komische en het populaire op de scène en daarbuiten. Met iedereen … van Erps-Kwerps tot Teheran. Van Bachten de Kupe tot Tokio.

Klik hier door naar het programma, de workshops of praktische informatie.