Globe Aroma viert 70 JAAR MENSENRECHTEN

item_left

Globe Aroma Se La Fet

item_right

Globe Aroma viert 70 JAAR MENSENRECHTEN

Voorstelling
Sat - 13/10/2018 - 16:00 to 23:45

De Brusselse kunstenorganisatie Globe Aroma heeft het plezier om je uit te nodigen voor een nieuwe editie van Se La Fet. Op 13 oktober kan je bij Globe Aroma genieten van concerten, dj’s, workshops en veel meer. Het is binnenkort 70 jaar geleden dat de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens werd goedgekeurd. Omdat het belang van die verklaring niet kan onderschat worden staat SE LA FET helemaal in het teken van deze verjaardag.

Globe Aroma Se La Fet

In de expo ‘Words! Words! Words!’ kijken kunstenaars met verschillende blikken naar de betekenis van de verklaring. In de vooravond brengen ze een unieke performance rond hun eigen werk. Deze tentoonstelling en performance maken ook deel uit van het programma van de veertiendaagse van de solidariteit van de stad Brussel.

Je kan ook komen kijken naar de performance van Passage. Globe Aroma, Kaaitheater en Decoratelier/Damaged Goods bouwen al enkele maanden in stilte aan een utopisch park. Het project zal pas in het voorjaar 2019 te zien zijn tijdens Performatik maar de deelnemers laten exclusief voor SE LA FET al een stukje van hun landschap vol verhalen en wormgaten naar onvermoede werelden zien. Op het programma staan verder swingende concerten van Jovita & the Vibes en Octavio Amos & Magic Music. DJ-collectief Bledarte zorgt er met nog meer muziek voor dat het feest tot diep in de nacht zal duren.

Meer informatie vind je op de website van Globe Aroma en op hun Facebookpagina.

PROGRAMMA

 • 16:00 EXPO WORDS! WORDS! WORDS!
  met Barry Adama Barry, Talez Bah, Bushra C’toù, Chantal Gyselinx, Diana Kurenai, Ifrah Yusuf, Jiyed Cheikhe, Rose Tsefuh, Shilemeza Prins, Gilles Sow, David Trembla e.a.
 • 16:00 – 19:00 WORKSHOPS
  Koffietekeningen met Mohamed Elgddal Mohamed
  Henna met Saida Manai
 • 17:30 APEROCONCERT JOVITA & THE VIBES
 • 18:30 PERFORMANCE PASSAGE
  met Jozef Wouters van Decoratelier & Shilemeza Prins, Anne Marie Ange Sibi, Bushra C’toù, Chantal Gyselinx, Yasmina Lina, Al Krizi Ali, Mbarek Wouallaga, Tahar Sadam, Sekou Laumbassa, Zohir Boumelha, Idriss Hassan, Houssem Eddine, Jean Claude Ndayambaje, Camille Thiry,  Alex Cepile, Jeroen Peeters, Menno Vandevelde, Vladimir Miller, Ifrah Yusuf, Barry Talez Ahmed e.a.
 • 20:00 TEXT PERFORMANCE WORDS! WORDS! WORDS!
 • 22:00 CONCERT OCTAVIO AMOS & MAGIC MUSIC
 • 23:00 PARTY W/ BLEDARTE