Gratis infosessie over starten lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie

item_left

item_right

Gratis infosessie over starten lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie

Voorstelling
Thu - 29/04/2021 - 10:00 to Mon - 03/05/2021 - 14:30

Heeft jouw gemeente nog geen lokaal netwerk en wil je ermee starten? Zit je met vragen rond de aanpak hiervan? Dan kan je gratis deelnemen aan onze infosessie op donderdag 29 april of maandag 3 mei! Vooraf inschrijven is verplicht. Lees meer hieronder.

In de sessie staan we stil bij de meerwaarde van de 'lokale netwerken vrijetijdsparticipatie', maar ook bij meer praktische thema's zoals wie je betrekt als partners, de optimale vergaderfrequentie, de regelgeving en administratie, de mogelijkheid om intergemeentelijk samen te werken ...  Ook ons ondersteuningsaanbod doen we uit de doeken. We voorzien daarnaast ruim de tijd om vragen te stellen.

Praktisch:

Wanneer: Donderdag 29 april van 10.00 uur tot 11.30 uur, of maandag 3 mei van 13.00 uur tot 14.30 uur

Interesse? Schrijf je dan in via het webformulier hieronder. Je kan met meerdere personen uit de gemeente tegelijk deelnemen aan deze sessie, maar het is dan wel nodig dat iedereen zich apart inschrijft.

inschrijven

Eventuele opmerkingen of vragen kan je hier toevoegen.
Met een 'ja' kies je voor een inschrijving op onze nieuwsbrief 'Vrije Tijd in de Netwerkgemeente'. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement.