Gratis infosessie over starten lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie

item_left

item_right

Gratis infosessie over starten lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie

Thu - 27/04/2023 - 14:00 to Tue - 09/05/2023 - 11:30

(c) Foto van Anne Nygård op Unsplash.com

Heeft jouw gemeente nog geen lokaal netwerk en wil je ermee starten? Zit je met vragen rond de aanpak hiervan? Dan kan je gratis deelnemen aan onze online infosessie op donderdag 27 april of dinsdag 9 mei! Vooraf inschrijven is verplicht. Lees meer hieronder.

In de sessie staan we stil bij de meerwaarde van de 'lokale netwerken vrijetijdsparticipatie', maar ook bij meer praktische thema's zoals wie je betrekt als partners, de optimale vergaderfrequentie, de regelgeving en administratie, de mogelijkheid om intergemeentelijk samen te werken ...  Ook ons ondersteuningsaanbod doen we uit de doeken. We voorzien daarnaast ruim de tijd om vragen te stellen.

Praktisch:

Wanneer: Donderdag 27 april van 14.00 uur tot 15.30 uur, of dinsdag 9 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur

Interesse? Schrijf je dan in via het webformulier hieronder. Je kan met meerdere personen uit de gemeente tegelijk deelnemen aan deze sessie, maar het is dan wel nodig dat iedereen zich apart inschrijft. Een paar dagen voor de vergadering doorgaat ontvang je van ons een link waarmee je kan deelnemen.

inschrijven

 
1 Start 2 Complete
Met een 'ja' kies je voor een inschrijving op onze nieuwsbrief 'Vrije Tijd in de Netwerkgemeente'. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement.