Komaf Inspiratielab voor lokale besturen en jeugdwerkers

item_left

enkele deelnemers aan post it muur

item_right

Komaf Inspiratielab voor lokale besturen en jeugdwerkers

Vormingstraject
Fri - 16/06/2023 - 10:00 to 15:00

Op 8 mei kwam het inspiratielab van Komaf een eerste keer samen. Dit inspiratielab brengt lokale besturen en jeugdwerkers samen om te leren en experimenteren rond inclusieve en toegankelijke vrijetijdskansen. Het werd een dag vol ervaringen uitwisselen, uitdagingen oplijsten en finetunen van een eigen leervraag. Lees er hier meer over.

En er is goed nieuws, ook jij kan nog GRATIS deelnemen aan dit inspiratielab. Schrijf je nu in en stroom zonder problemen nog mee in ons traject. We komen een volgende keer samen op 16 juni van 10u-15u in Brussel (KSA Nationaal – Vlakbij station Brussel-Noord).

Eerst nog een vraag? Contacteer dan gerust Emily via emily.mortier [at] bataljong.be.

Komaf (samenwerkingsverband tussen Bataljong, de Ambrassade en Keki) wil drempels naar vrije tijd verlagen. En wil zo méér jeugdwerk en jeugdaanbod realiseren voor méér kinderen en jongeren op lokaal niveau. Dat gebeurt op de website door info en inspiratie te verzamelen rond allerhande thema's en door vormingen en begeleidingen aan te bieden. Het inspiratielab wordt begeleid door Bataljong en Demos.