Oproep VRIJUIT: Dicht bij ons lonkt vakantie

item_left

Kelly Sikkema on Unsplash

item_right

Oproep VRIJUIT: Dicht bij ons lonkt vakantie

Thu - 18/06/2020 - 15:15 to Sun - 05/07/2020 - 23:45

In normale tijden maakt VRIJUIT (voorheen Fonds Vrijetijdsparticipatie) tijdens de zomer tientallen festivals en concerten betaalbaar voor mensen met een beperkt budget. Maar dit zijn geen normale tijden. Daarom zoekt VRIJUIT cultuureducatieve organisaties, socio-culturele werkingen, sportaanbieders en kunstenaarscollectieven om dicht bij huis boeiende vakantiebubbels op te zetten. Hieronder lees je hoe het werkt. 

Kelly Sikkema on Unsplash

De vakantie lonkt!

De leden van VRIJUIT zijn verenigingen en organisaties uit de sociale-, welzijns- of zorgsector die werken met en voor mensen met een beperkt budget. Het zomers vakantiegevoel opzoeken is in deze coronacrisis niet vanzelfsprekend maar wel broodnodig. Er is veel goesting om elkaar opnieuw te ontmoeten en er eens echt uit te zijn.

Een ‘Dicht Bij Ons’-aanbod

De leden van VRIJUIT zijn op zoek naar een vrijetijdsaanbod dat lang genoeg duurt om te breken met de dagelijkse routines. Een ander, misschien nog ongekend aanbod om achteraf over te kunnen vertellen. En vooral: een aanbod dat kan doorgaan in de eigen gebouwen en omgeving.

Daarom zoekt VRIJUIT partners: cultuureducatieve organisaties, socio-culturele werkingen, sportaanbieders en kunstenaarscollectieven. Kan jouw organisatie 5 opeenvolgende dagen (maandag-vrijdag, zonder overnachting) een boeiend vrijetijdsaanbod opzetten en begeleiden voor een bubbel van maximaal 20 personen in de gebouwen en omgeving van één van onze leden? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het formulier onderstaande deze pagina.

Hoe werkt het?

VRIJUIT brengt partners met aanbod in contact met verenigingen en organisatie uit de sociale-, welzijns- of zorgsector. Jullie bespreken samen de krijtlijnen van het aanbod. Is er een match, dan komt VRIJUIT tussen in de prijs van het aanbod. Op die manier maken we samen het zomers vakantiegevoel betaalbaar voor mensen met een beperkt budget.

  • Hier lees je meer over VRIJUIT.
  • Partners met verschillende meerdaagse formules maken best een selectie (max. 5) die ze op verschillende momenten kunnen aanbieden.
  • Heb je vragen? Contacteer bart [at] demos.be - 0474/64.98.90

Aanmeldingsformulier VRIJUIT-partners

Tag(s): 

VRIJUIT

inschrijven

(5 opeenvolgende dagen, inclusief btw en eventuele administratieve kosten)
(infrastructuur, materiaal, begeleiding…)
Met een 'ja' kies je voor een inschrijving voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement.