Out of the Toolbox

item_left

item_right

Out of the Toolbox

Wed - 21/08/2024 - 10:45 to Sun - 25/08/2024 - 23:45

Out of the Toolbox is het jaarlijkse dansworkshopfestival van Danspunt voor makers, docenten en dansers met zin voor creatie. Dit jaar vindt Out of the Toolbox plaats van 21 tot 25 augustus 2024.

Out of the Toolbox 2024

Wil je bewegen met openheid en vertrouwen, creëren met focus en flow, dansen in dialoog met de energie van anderen en van de ruimte? Het kan allemaal op Out of the Toolbox 2024!

Het programma is samengesteld door danser, choreograaf en pedagoog David Hernandez en biedt voor elk wat wils: een breed scala aan technieken, methodes en stijlen in korte workshops of een diepgaand meerdaags traject, onder leiding van gerenommeerde choreografen en inspirerende docenten van over de hele wereld.

Voor wie

Ben je professioneel met dans bezig of eerder recreatief? Heb je al heel wat opleidingen achter de rug of moet je de wereld van de dans nog ontdekken? Het programma van Out of the Toolbox is zo samengesteld dat iedereen die actief met dans bezig is, los van leeftijd of achtergrond, meerdere opties heeft om zich hierin te verdiepen. De aanpak van docenten die het gewoon zijn om te werken met dansers van verschillende leeftijden en met uiteenlopende niveaus en lichamen zorgt ervoor dat die verscheidenheid een verrijking is voor alle deelnemers.

  • Twijfel je nog? Op deze pagina lees je 12 redenen om je zeker in te schrijven én enkele testimonials.
  • Het programma lees je hier.

Danspunt is de sparringpartner van dansdocenten, makers en dansverenigingen gepassioneerd door beweging en danscreatie in Vlaanderen en Brussel. Danspunt ondersteunt hen artistiek, pedagogisch en zakelijk.