Trefdag sociaal-cultureel werk 2019

item_left

item_right

Trefdag sociaal-cultureel werk 2019

Thu - 21/11/2019 - 09:30 to 17:30

Op 21 november treffen professionals uit de sociaal-culturele sector elkaar. Voor straffe sprekers. Voor scherpe debatten. Voor verdiepende interviews. Voor creatieve workshops. Kortom: voor inspirerende ontmoetingen. Dit jaar gaat de Trefdag sociaal-cultureel werk door in Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen.

PROGRAMMA

Wat dacht je van een portie stand-upcomedy bij je ochtendkoffie? Of van lezingen en gesprekken die je blik onveranderlijk verruimen. Niemand minder dan onder anderen Ruben Mersch, Naima Charkaoui, Geert van Istendael, Tine Hens, Koert Debeuf en Nadia Nsayi hebben het graag met jou over thema's zoals polarisering, racisme, de Europese verkilling, toekomstverbeelding, dekolonisatie, identiteitsontwikkeling, ... Het lijstje met onwijs interessante thema's die onze sprekers aansnijden gaat nog even door. Blijf je liever in beweging? Schrijf je dan in voor één van onze workshops. Of breng een bezoek aan een sociale schaduwpraktijk in Mechelen.
Het volledige programma vind je op trefdag2019.socius.be.

PRAKTISCH

·       De Trefdag vindt plaats op donderdag 21 november in congrescentrum Lamot (Van Beethovenstraat 8-10 in Mechelen).

·       Je bent welkom vanaf 9u30 voor een tas koffie.

·       Om 10u staat stand-upcomedian Bert Kruismans stil bij onze waarden en normen anno 2019.

·       De lezingen, debatten, praktijkbezoeken en workshops starten om 11u.

·       Om 16u eindigen de activiteiten en klinken we samen met jou op onze sector.

·       Deelnemen aan de Trefdag is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Ingrid Matthijs.