VierNulVier workshop 'WHAT NOW?'

item_left

item_right

VierNulVier workshop 'WHAT NOW?'

Studiedag
Thu - 13/06/2024 - 14:00 to 17:30

Een inspirerende uitwisseling tussen artiesten en cultuurwerkers ft Junior Akwety

Tijdens deze ronde tafel deelt Junior Akwety, zanger, songwriter, acteur én publiekswerker inspirerende verhalen vanuit zijn persoonlijke ervaringen.  Samen verkennen we hoe kunstenaars en cultuurwerkers de uitdagingen in de cultuursector kunnen aanpakken en zo elkaar kunnen versterken. Junior vertelt hoe hij zijn verschillende rollen combineert en wat we daaruit kunnen leren.

De thema’s:

  • Hoe kunnen artiesten en cultuurwerkers elkaar inspireren en versterken door middel van concrete praktijkvoorbeelden?
  • Wat zijn de huidige behoeften van cultuurwerkers, in al hun diversiteit, om effectief te functioneren binnen deze sector?
  • De culturele sector lijkt voortdurend in beweging. Op welke manier kunnen artiesten en cultuurwerkers elkaar vanuit die beweging ondersteunen? 

Junior Akwety, workshopgever

Junior Akwety  is geboren in Congo, maar zijn muziek heeft hem van Los Angeles naar Kaapstad gebracht. Hij heeft samengewerkt met grote namen in de Belgische showbusiness en ook met grote platenmaatschappijen zoals Universal, Sony en Warner. Akwety heeft de wereld rondgereisd als muzikant en richtte zijn eigen platenlabel op. Hij speelde in meerdere toneelstukken onder regie van Junior Mthombeni (Jr.cEsAr) van KVS en is dit seizoen ook betrokken als publiekswerker in de KVS.

Praktisch

  • Deelnemen is gratis mits inschrijven, dat doe je hier
  • De Vooruit - Foyer Theaterzaal

Deze workshop is in het kader van 'CulturalTransformationMovement'. The CulturalTransformationMovement project is co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.