Warning message

Submissions for this form are closed.

VOLZET - Uitnodiging Werkgroep Lidmaatschap & Charter VRIJUIT

item_left

item_right

VOLZET - Uitnodiging Werkgroep Lidmaatschap & Charter VRIJUIT

Tue - 23/04/2019 - 09:30 to 13:00

Het Fonds Vrijetijdsparticipatie ondergaat dit jaar een metamorfose: in januari 2020 lanceert Demos www.vrijuit.nu. en VRIJUIT wordt dan de nieuwe naam van wat nu het Fonds Vrijetijdsparticipatie heet, mét bijbehorende nieuwe website! We nodigen uit voor een werkgroep op 23 april over het lidmaatschap en het charter van VRIJUIT.

Update: Inschrijven voor deze werkgroep kan niet meer omdat er al veel deelnemers zijn.

Lees verder onder de afbeelding.

Beeld: Judith - Starting VCC BY-NC-SA 2.0

Op de nieuwe website mogen lidorganisaties van het Fonds zich vanaf het najaar 2019 opnieuw lid maken. Voor ons een mooie gelegenheid om samen met onze leden te brainstormen over twee belangrijke elementen:

We gaan graag met jullie op zoek naar een sluitende manier om leden te selecteren. Bij de meeste aanvragen voor lidmaatschap is het heel duidelijk dat de medewerkers van het Fonds die kunnen goedkeuren. Denk aan CAW’s, buurtopbouwwerk, Welzijnsschakels en Rap Op Stap-kantoren, … Maar het komt ook wel eens voor dat het voor ons lastig is om uit te maken of een organisatie lid kan worden. We krijgen graag hulp bij het uitklaren van de criteria voor ons lidmaatschap. We zetten dit op papier, zodat het voor iedere potentiële lidorganisatie helder is waarom ze wel of niet wordt toegelaten tot de dienstverlening van VRIJUIT. 

Wees gerust: het lidmaatschap blijft in de toekomst kosteloos!

We denken graag met jullie na over een vernieuwd charter, waarin we opnemen wat wij onze leden bieden en wat wij van onze leden verwachten. Dit charter mogen de leden ondertekenen wanneer zij zich lid maken van VRIJUIT.

Demos medewerker Kris De Visscher begeleidt op 23 april de sessies over het lidmaatschap en het charter. We werken plenair en in kleinere groepjes buigen we ons over concrete cases. Daarna praten we gezellig bij tijdens de broodjeslunch.

We hopen je te zien op 23 april! Schrijf je onderaan in als je wilt deelnemen aan de sessies.

Praktisch

  • Voor wie: medewerkers en vrijwilligers van ledenorganisaties van het Fonds en voor partnerorganisaties van het Fonds.
  • Datum: dinsdag 23 april 2019
  • Locatie: Kaaitheater (zaal ‘Forum’, 1ste verdieping), Sainctelettesquare 20, 1000 Brussel
  • Start stop: onthaal om 9.30 uur. Werkgroep 10.00 uur – 12.30 uur met aansluitend broodjeslunch
  • Deelname: is gratis en kan met inschrijving in het formulier hieronder. Inschrijven kan tot en met 15 april 2019. Voor ledenorganisaties van het Fonds voorzien we een terugbetaling van de vervoerskosten.
  • Bereikbaarheid: klik hier.

inschrijven