Among Us: Young Co-Creators Lab van Argos zoekt jongeren 14-18 jaar uit de wijk

item_left

flyer met grafische vormgeving en uitnodigingstekst

item_right

Among Us: Young Co-Creators Lab van Argos zoekt jongeren 14-18 jaar uit de wijk

Turid

argos zet een Young Creators Lab op en jij kan daar deel van uitmaken. Het Lab richt zich op de Kaaienwijk en haar jongeren. 

grafische aankondiging CoCreatorsLabAmongUs

Argos is een audiovisueel centrum dat zich pal in de Kaaienwijk bevindt. Ze stelt haar deuren open en zet een project op poten dat de kans biedt aan lokale jongeren om deel uit te maken van haar werking als Young Co-Creators. 
Samen met andere Young Co-Creators kunnen jongeren hun inzichten en creativiteit ontplooien terwijl ze meer te weten komen over hedendaagse audiovisuele kunsten. Argos Among Us: Young Co-Creators Lab geeft de deelnemers de middelen en ruimte om op een eigentijdse manier hun visies en gedachten in relatie tot beeldmateriaal tot leven te brengen. Hiermee wil argos haar drempels verlagen als kunstinstelling voor jongeren uit de buurt. Elke stem telt; iedereen tussen 14 en 18 jaar is welkom en een achtergrond in kunst is niet nodig. 

De workshop gaat door op zondag 16 april in argos. Deze is gebaseerd op de lopende expo Oriana. Er wordt meteen aan een resultaat gewerkt in audiovisuele vorm. 

Interesse of ken je iemand die graag wil meedoen? Ga dan op zondag 16 april tussen 14 en 17 uur naar argos, Werfstraat 13, 1000 Brussel. Inschrijven kan via ...