Demos zoekt jobstudent - redacteur

item_left

Demos zoekt jobstudent - redacteur

item_right

Demos zoekt jobstudent - redacteur

bart

Momenten is het cahier van Demos vzw. Tot 2015 verscheen het twee keer per jaar, onregelmatig in het voor- en najaar van elk kalenderjaar. Het cahier snijdt maatschappelijke thema’s aan die impact hebben op beleid en praktijken in de sectoren cultuur, jeugdwerk en sport.

Momenten wil een kritisch reflectieplatform zijn, waar nieuwe ontwikkelingen worden besproken, praktijken worden geduid en het debat wordt opgezocht. De redactiewerking ligt momenteel even stil, dus is er tijd voor grondig archiverings- en ontsluitingswerk. Daarvoor zoeken we redacteurs.

Demos zoekt jobstudent - redacteur

Je job

Als redacteur bent je verantwoordelijk voor het digitaal ontsluiten van ons cahier Momenten. Je screent afzonderlijke artikels, schrijft een beknopte teaser tekst voor elk artikel en plaatst het stuk online met de juiste referenties en tags.

Wie ben jij?

  • Je bent een bachelor- of masterstudent, bij voorkeur in richting communicatie, journalistiek of taal- en letterkunde;
  • Je zorgt voor vlot leesbare, aantrekkelijke en toegankelijke teksten op een professioneel niveau;
  • Je kan behoorlijk foutloos schrijven;
  • Je kan - na wat uitleg - vlot overweg met Drupal.

Wat wij bieden?

  • Een zonnige werkplek in het centrum van Brussel.
  • 200 uur werk aan een marktconform loon (Paritair Comité 329.1).
  • Een flexibel uurrooster dat je kan combineren met je studies.

Geïnteresseerd? Laat je cv achter in de mailbox van onze communicatiemedewerker. Zet je kandidatuur kracht bij met een korte motivatie. Op 25 oktober 2018 sluiten we deze vacature af en wordt je kandidatuur gescreend. Afhankelijk van het resultaat van die screening worden dan verdere afspraken gemaakt.

We zoeken regelmatig redacteurs en journalisten. Dus laat zeker weten of we je kandidatuur kunnen opnemen in onze wervingsreserve en met welk statuut je kan werken (student of freelancer).

Belangrijk: We zetten ons actief in om gelijke kansen en diversiteit te bevorderen. Je kwaliteiten zijn belangrijker dan je leeftijd, geslacht, handicap of afkomst.
 
Heb je nog vragen? Neem contact op met Hasna Ankal, onze communicatiemedewerker via hasna.ankal [at] demos.be