Nieuwe opleiding Zingen op maat

item_left

item_right

Nieuwe opleiding Zingen op maat

an

Koor&Stem lanceert de nieuwe opleiding 'Zingen op maat'. In deze opleiding leer je hoe je met gevarieerde werkvormen en methodieken diverse groepen met plezier aan het zingen kunt krijgen, ook al lezen je zangers geen noten of spreken ze geen Nederlands. De opleiding komt tot stand in samenwerking met partners Kunst in Zicht en Polyfante.

Foto: (c) Koor&Stem

Theorie en praktijk hand in hand

De opleiding is nauw verbonden met de praktijk. De theorie en workshops worden aangevuld met een observatie- en praktijkstage. Na dag 2 en dag 3 van de opleiding krijg je opdrachten mee waarbij je projecten en vormingen in de praktijk kunt meemaken en observeren. Koor&Stem, Kunst in Zicht en Polyfante zetten hun deuren open voor praktijkopdrachten, evenals tal van organisaties uit hun netwerk, zoals Zuidgeluid, BOZAR, Opera Ballet Vlaanderen, Pluto en Antwerp Symphony Orchestra.

Voor wie

Ben je koordirigent of samenzangleider? Of leerkracht DKO? Studeer je aan een conservatorium of ben je net afgestudeerd en vind je de opleiding interessant als aanvulling op je studie? Of ben je misschien leraar of workshopleider met al wat ervaring met de non-formele sector en met het werken met diverse groepen en wil je je meer verdiepen in de link tussen theorie en praktijk? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

Meer info vind je op de website van Koor&Stem.