Oproep voor verenigingen: deel je mening over dienstverlening van overheden

item_left

item_right

Oproep voor verenigingen: deel je mening over dienstverlening van overheden

hasna

(c) Verenigingsloket

De Vlaamse overheid wil de digitale dienstverlening van verschillende overheden aan verenigingen verbeteren met het Verenigingsloket. In hun contacten met de overheid verliezen vrijwilligers vandaag nog te veel tijd aan administratieve taken die ze liever aan de kern van hun engagement besteden.

Ook dienstverlenende overheden zelf zouden gebaat zijn bij efficiënter georganiseerde dienstverlening. Minder administratieve overlast, meer efficiëntie en een overzichtelijk digitaal dienstenaanbod zijn dé doelstellingen van het Verenigingsloket.

Voor de bouw van het digitale Verenigingsloket vertrekt het projectteam van de pijnpunten die de voorbije jaren al in kaart werden gebracht. Maar voor de bouw start, wil het team via een participatietraject checken of ze de situatie goed begrepen hebben. Tot eind januari werd informatie verzameld over struikelblokken. Maar waarop moet het Verenigingsloket nu in de eerste plaats focussen? Surf naar denkmee-verenigingsloket.be en geef aan wat jouw prioriteiten zouden zijn!