Podcast - Enter Festival Programmatiegroep Haren

item_left

item_right

Podcast - Enter Festival Programmatiegroep Haren

hasna

Louis Séchaud-Marx maakte een podcast die een blik werpt achter de schermen van de programmatie van ENTER Festival BXL. Meer bepaald gaat deze podcast over het deel van de programmatie dat in handen lag van een groep inwoners uit Haren. Beluister het hieronder:

 

Van 26 tot en met 29 april 2018 initieert Demos de vierde editie van het participatieve en multidisciplinaire kunstenfestival ENTER in Brussel. 'ENTER Festival BXL' gaat parallel door in locaties in de vier zones in het Brussels gewest: in het GC Nekkersdal in Laken, in het GC De Linde in Haren, in het GC Kontakt in Sint-Pieters-Woluwe en in de Begijnhofwijk in het stadscentrum.

Het programma kan je in drie talen bekijken op de festivalwebsite.

De baseline van ENTER Festival BXL is ‘In vele handen/verankerd in de stad’. Doorheen het ENTER festival lopen diverse participatieve processen: we presenteren participatieve kunstproducties en vers Brussel talent, we lanceerden vier nieuwe participatieve residenties en de programmatie van het festival lag in handen van bewonersgroepen in de vier festivalwijken.

ENTER Festival BXL is een initiatief van Dēmos vzw en wordt gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de stad Brussel, Brussels Gewest, de gemeente Sint-Pieters-Woluwe en in samenwerking met de Brusselse gemeenschapscentra van de VGC en per zone een veelheid aan verenigingen, organisaties en instellingen.