Samen pakken we eenzaamheid aan

item_left

item_right

Samen pakken we eenzaamheid aan

an

Door corona slaat eenzaamheid bij alleenstaanden en ouderen hard toe. In Kortrijk stellen ze zich de vraag: Hoe kunnen we daar, als inwoner, ondernemer, jongere, (hoge)school, kunstenaar, verbinder of veranderaar met een creatieve mindset via kunst en creativiteit een antwoord op bieden?

DURF2030 wil graag burgers, bedrijven, verenigingen of organisaties uit Kortrijk en regio met een goed idee ondersteunen. Daarom lanceren ze een projectoproep waarmee een tiental projecten die eenzaamheid bestrijden en mensen verbinden via kunst en creativiteit ondersteund kan worden.

Samen met Growfunding, een sociaal crowdfunding platform, gaan ze met de geselecteerde projecten op zoek naar mensen die deze willen helpen realiseren. Het DURFFONDS 2030 zal het opgehaalde bedrag van ieder project verdubbelen met een maximum van €1500.

De deadline voor indiening is 22 januari 2021.
Meer info over de projectoproep lees je hier.

DURF2030 is een platform van diverse organisaties en individuen uit verschillende sectoren in Kortrijk die de krachten bundelen voor een veerkrachtige en creatieve regio. Meer info lees je op deze website.