Sociaalsportief.be: Nieuwe website voor Sociaal-sportieve praktijken!

item_left

item_right

Sociaalsportief.be: Nieuwe website voor Sociaal-sportieve praktijken!

hasna

Beeld: homepagina sociaalsportief.be

We stellen graag en met trots een nieuwe website voor: www.sociaalsportief.be! Dit is een digitale plek voor en over sociaal-sportieve praktijken. Deze praktijken zijn lid van het sociaal-sportief platform en hebben enkele kenmerken zoals expliciete sociale ambities. Dit platform verenigt sociaal-sportieve praktijken over heel Vlaanderen en Brussel. Het doel ervan is tweeledig: krachten bundelen en wegen op het beleid.

Demos trekt en coördineert het platform, samen met de leden. Een overzicht van de leden vind je hier. Op de website delen we events en nieuws over de sociaal-sportieve praktijken. Deze website belicht niet alleen het straffe werk van deze praktijken: we bouwen ook bruggen met andere organisaties en overheden en werken toe naar een optimale samenwerking tussen praktijken.

Anderen kunnen via de website bijvoorbeeld contact opnemen met een expert uit deze praktijken: zo kunnen de praktijken hun expertise delen met de bredere sportsector of met andere organisaties die geïnspireerd willen worden door de ervaring van de praktijken.

Leden van het platform krijgen via de website een digitale leeromgeving waar ze elkaar kunnen treffen voor uitwisseling en advies.

De praktijken krijgen met deze website hopelijk de aandacht en erkennen die ze verdienen. Wil je daarbij helpen? Deel dan zeker de website met anderen die geboeid zijn door sport en sociaal werk!