Vacature artistiek mentor in Kunstwerkplaats De Zandberg

item_left

item_right

Vacature artistiek mentor in Kunstwerkplaats De Zandberg

Ann

Kunstwerkplaats De Zandberg zoekt een artistiek mentor die de kunstenaars, mensen met een beperking, op artistiek vlak kan coachen en motiveren, en hen tezelfdertijd individueel kan ondersteunen als persoon.

Groep Ubuntu is een sociale netwerkonderneming die mensen met een beperking en/of een maatschappelijke kwetsbaarheid en hun omgeving inspireert en ondersteunt. Als netwerkonderneming bieden ze een heel ruim aanbod en de juiste ondersteuning op maat, voor en door mensen, en dit op vlak van werken, wonen, vorming en vrije tijd, gezin en kind, mobiele ondersteuning en therapie.

Kunstwerkplaats De Zandberg ondersteunt volwassenen met een beperking in het ontwikkelen van een persoonlijk en beeldend kunstenaarschap. Artistiek mentoren ondersteunen de kunstenaars individueel en op maat. De Zandberg geeft ook zichtbaarheid aan de kunstenaars d.m.v. tentoonstellingen, projecten, publicaties en samenwerkingen. Kunstenaars werken in het atelier in Harelbeke en of Kortrijk. Voor het atelier in Kortrijk zijn we op zoek naar een artistiek mentor.

Stuur jouw CV en motivatiebrief met vermelding van de vacature voor 31 januari 2022 via e-mail naar steffy.tran [at] groepubuntu.be. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan je terecht bij Dominique Nuyttens (dominique.nuyttens [at] groepubuntu.be of 0472/21 23 29), coördinator van de Zandberg.