Vacature projectmedewerker Koor en Stem

item_left

item_right

Vacature projectmedewerker Koor en Stem

an

De 'Stem van ons Geheugen' ligt Koor&Stem nauw aan het hart. Als geen ander zangproject laat het de kracht van het samen zingen zien. Ze zoeken een nieuwe collega met enorm veel zin om de schouders onder dit mooie project te zetten, met kennis over dementie en zingen en een duidelijke visie hierop.

Meer weten over het project?

Samen zingen met mensen met dementie zorgt voor hernieuwd contact en verbinding tussen mantelzorgers, familie, vrienden en de persoon met dementie. Het project De Stem van ons Geheugen begon in 2012 en is uitgegroeid tot een lerend netwerk van organisaties uit de cultuursector, de zorgsector en de onderwijswereld. Ze organiseren vormingen (workshops, intervisiemomenten, vormingen op maat) aan iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van het zingen met mensen met dementie. Ook is er didactisch materiaal dat met mensen met dementie kan worden gebruikt.

Koor&Stem werkt hiervoor samen met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, WZC Den Olm / Imelda en VSPW Mol.  Momenteel wordt samen met de partners en met de Vlaamse overheid en Cera de stap gezet naar het zingen met mensen met dementie in de thuissituatie. In het participatieproject 'Ik zal je altijd horen' onderzoekt men hoe thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers de waardevolle effecten van samen zingen kunnen ervaren.

Koor&Stem zoekt:

Koor&Stem zoekt een nieuwe collega met enorm veel zin om de schouders onder dit mooie project te zetten, met kennis over dementie en zingen en een duidelijke visie hierop. Iemand die werk ziet en initiatief kan nemen. Een netwerker pur sang, die op een warme, gerichte en gepaste manier met de verschillende doelgroepen kan communiceren.

Koor&Stem biedt:

Koor&Stem biedt een contract van bepaalde duur tot 1 februari 2021 (verlenging is mogelijk) in een deeltijdse (50 procent) tewerkstelling. Je werkt in een gemotiveerd team in een dynamische omgeving en krijgt de kans om mee te werken aan een uniek participatieproject. Je treedt in dienst als werknemer van Koor&Stem vzw. Je loon wordt bepaald volgens de barema’s van het PC 329.01. We voorzien in een dertiende maand en een woon-werkvergoeding. Plaats van tewerkstelling is Antwerpen.

Solliciteren kan tot en met 29 april 2019. De uitgebreide functieomschrijving vind je hier.