VGC lanceert vierde editie van projectoproep ‘Bruss-it'

item_left

VGC lanceert vierde editie van de projectoproep ‘Bruss-it'

item_right

VGC lanceert vierde editie van projectoproep ‘Bruss-it'

Ann

Met Bruss-it ondersteunt de VGC ook in 2019 projecten rond sociale stadsinnovatie. Wie Brussel beter, mooier en slimmer wil maken met een eigen vereniging, organisatie, school, wijk of burgercollectief, kan hiervoor subsidies krijgen. Sterke projecten rond gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte kunnen een subsidie tot 15.000 euro krijgen. Dit jaar is er ook bijzondere aandacht voor het betrekken van sociaal geïsoleerde Brusselaars.

Infomoment

Wil je meer informatie of wil je graag feedback over je projectidee? Kom dan naar het infomoment op dinsdag 18 december. Je krijgt er uitleg over het thema en de criteria van de projectoproep. Als je al een projectidee hebt, kan je dit na het infomoment ook kort voorstellen aan een van de medewerkers. Je krijgt dan individuele feedback op je projectidee. Schrijf je in via de website.

Praktisch

Alle informatie over de projectoproep is te vinden op www.brussit.be en op de Facebookpagina van de cel Stedelijk Beleid. Op www.brussitprojecten.be vind je een overzicht van de 55 projecten die bij de vorige edities een projectsubsidie kregen.

Per project kan een subsidie van maximaal 15.000 euro toegekend worden. Ook kleinschalige initiatieven voor een lager subsidiebedrag komen in aanmerking. Een projectaanvraag indienen kan tot en met 7 februari 2019.