Vind jouw match met een sociaal-sportieve praktijkexpert!

item_left

item_right

Vind jouw match met een sociaal-sportieve praktijkexpert!

Pieter

Beeld: Durrah03 -  cc by 2.0

Zoek je advies of een lezing van een sociaal-sportieve expert? Iemand die je vooruit helpt in je ambities naar meer inclusie in de sport? Lees dan hieronder hoe je in contact komt met 14 praktijkexperts uit het Sociaal Sportief Platform. Ze bundelen hun kennis op de expertenpagina van hun nieuwe website.

Experts

De experts van deze pagina zijn lid van het Sociaal Sportief Platform. Ze zijn allemaal actief in een sociaal-sportieve praktijk en vanuit die rol werken ze als pioniers rond sociaal-sportieve thema’s. Ze innoveren in hun dagelijkse praktijk, en nu zijn ze klaar om anderen te inspireren. Dat kan op heel diverse manieren. Sommige experts hebben een vorming in de aanbieding. Andere experts voelen zich meer comfortabel als adviesverlener rond een thema zoals armoede, kwetsbaarheid of laagdrempelig sporten. Je vindt ook experts die ervoor open staan om een lezing of een gastcollege te geven aan je achterban. 

Is er een match?

Vanuit Demos nemen we de rol op als bruggenbouwer tussen geïnteresseerde organisaties en deze experts. Het werkt vrij simpel. Via deze link vind je meer info over de experts. Je kan per persoon doorklikken om meer te weten over hun persoonlijk profiel, praktijk en expertise. Als je denkt dat er iets in zit, vul je vervolgens het contactformulier in. Vanaf dan bepalen jullie onderling via mailverkeer of een telefoongesprek of een match mogelijk is. De vergoeding bepalen jullie in onderling overleg.

Over het platform

De experts zijn lid van het Sociaal Sportief Platform. Dit collectief van 20 sociaal-sportieve praktijken uit heel Vlaanderen en Brussel wordt begeleid door Demos. Het doel van dit platform is tweeledig: krachten bundelen en wegen op het beleid. Het platform bouwt ook bruggen met andere organisaties en overheden om samen toe te werken naar een optimale samenwerking. Wens je samen te werken, meer info over de experts of wil je als praktijk aansluiten bij het platform? Dan ben je zeker welkom. Meer info vind je via Pieter Smets of contacteer sociaalsportief [at] demos.be