Waarom sociaal-sportieve praktijken samenwerken in een platform (video)

item_left

item_right

Waarom sociaal-sportieve praktijken samenwerken in een platform (video)

Pieter

Het sociaal-sportief platform maakte voor Sport Vlaanderen een webinar van 23 minuten voor kijkers die geïnteresseerd zijn in haar werking en ambities. Je vindt de webinar hieronder en leest wat je mag verwachten van deze video. 

Webinar

Na een algemene introductie die aantoont wat het platform doet, leer je enkele straffe gezichten uit de platformwerking kennen. Loes Messens licht de inclusieve werking van Circus Zonder Handen toe en Greglox legt uit waarom Urban Center Brussel op een expertenpagina staat. Je krijgt daarnaast ook meer info over een beleidsgericht memorandum en hoe je met dit platform kan samenwerken. De webinar werd gemaakt met de hulp van het productiehuis De Mensen en Sport Vlaanderen.

Sociaal sportief platform?

Het sociaal sportief platform is een plek voor en over de sociaal-sportieve praktijken. Het platform verenigt sociaal-sportieve praktijken over heel Vlaanderen en Brussel met een tweeledig doel: krachten bundelen en wegen op het beleid. Dēmos trekt en coördineert het platform, samen met de leden. Het platform bouwt ook bruggen met andere organisaties en overheden. Meer info vind je op www.sociaalsportief.be.

WEBINAR – Loes Messens, Greglox & Pieter Smets – Sociaal sportief platform