Brochure 'autisme in de sportclub'

item_left

item_right

Brochure 'autisme in de sportclub'

Publicaties

Het Raster vzw ontwikkelde een brochure voor sportbetrokkenen die meer willen weten over kinderen met autisme. De brochure is gericht op sportverantwoordelijken die zich afvragen hoe ze hun activiteiten en aanpak toegankelijker kunnen maken voor deze doelgroep. 

(Lees verder onder de foto)

Aanrader

Deze brochure is boeiend, want je komt op een toegankelijke manier meer te weten over de leefwereld van mensen met autisme. Ook vind je er allerlei handvatten in die je in staat stellen om via kleine stapjes een wereld van verschil te maken. Je leest achtergrondinfo die heel tastbaar wordt gemaakt met concrete cases. Overigens leer je bruikbare tips en ontdek je welke sterke talenten typerend zijn voor veel mensen met autisme. Je vindt het document hier

Over Het Raster 

Deze publicatie werd gemaakt door Het Raster vzw. Dit is één van de vier Vlaamse thuisbegeleidingsdiensten voor mensen met autisme. Het Raster richt zich tot personen met autisme, hun gezin en de ruimere sociale omgeving in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk gewest. Daarbij biedt de organisatie mobiele en ambulante begeleiding aan.