Blijf op de hoogte

Deze nieuwsbrief krijg je ongeveer om de twee maanden en kan nieuws bevatten over al onze werkdomeinen: participatie in alle vrijetijdssectoren, de lokale netwerken vrijetijdsparticipatie, en ons aanbod vanuit VRIJUIT.
Over participatie en gelijkheid in het jeugdwerk, aangeboden in een mix van onderzoek, inspirerende praktijken, projectoproepen, opinie, studiedagen en concrete instrumenten. Voor vrijwilligers en professionals in het jeugdwerk en jeugddiensten.
Een tweemaandelijkse nieuwsbrief over kunst- en cultuurparticipatie voor iedereen die professioneel of vrijwillig hiermee bezig is. Inhoud van deze nieuwsbrief: inspirerende praktijkverhalen, verdiepende artikels, projectoproepen en items uit onze agenda.
Over ontwikkelingen rond armoede, participatie en (super)diversiteit in het brede sportlandschap in Vlaanderen en Brussel. Vrijwilligers en professionals in dit landschap krijgen via deze nieuwsbrief relevante projectoproepen, studiedagen en andere informatie in hun mailbox.
Een tweemaandelijkse nieuwsbrief met nieuws over en voor de lokale netwerken voor vrijetijdsparticipatie van mensen in armoede in heel Vlaanderen en Brussel. Interessant voor trekkers van lokale netwerken, medewerkers van sport-, cultuur-, en jeugddiensten en armoede- en andere sociale organisaties in het lokale vrijetijdsbeleid.
Over het vrijetijdsaanbod van VRIJUIT. Interessant voor leden van VRIJUIT, voor organisaties die tegen armoede strijden en voor vrijetijdspartners.

Na je inschrijving hieronder krijg je een e-mail van ons waarin je jouw inschrijving kan bevestigen. Zo weten we zeker dat de inschrijving door jou gebeurde en vanaf dan kan je onze nieuwsbrief ontvangen.