Infosessies voor wie in september ’20 een afsprakennota wil indienen voor een lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie

item_left

item_right

Infosessies voor wie in september ’20 een afsprakennota wil indienen voor een lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie

Vormingstraject
Fri - 28/08/2020 - 14:00 to Fri - 04/09/2020 - 12:00

Photo by Chris Montgomery on Unsplash

 

De voorbije COVID-maanden hebben aangetoond dat deze crisis mensen in een kwetsbare situatie extra zwaar treft. De mogelijkheid met gerichte maatregelen en de inzet van velen toch te kunnen laten participeren aan het vrijetijdsaanbod maakt voor hen een wereld van verschil. Een lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie kan hiervoor de motor zijn.

U kan dit jaar nog een afsprakennota indienen bij de Vlaamse overheid voor de rest van de beleidsperiode (2021-2025) en daardoor in aanmerking komen voor subsidiëring.  Ten laatste op 1 oktober 2020 moet – enkel en alleen via het online-systeem KIOSK van de Vlaamse overheid – de afsprakennota worden ingediend. Het is echter nodig om veel vroeger een account aan te maken in het KIOSK-systeem en met de partners van het netwerk het dossier voor te bereiden. Alle richtlijnen en tools vindt u op deze pagina.

Demos ondersteunt u graag bij het opstarten van het lokaal netwerk. Vanaf maandag 17 augustus is Demos weer aan het werk en kan u met alle vragen hierover terecht via lokalenetwerken [at] demos.be en tel. 02/204 07 00.  Inge, Sarah of Ben helpen je graag verder.

We plannen twee online informatie-sessies voor indienende lokale netwerken, met veel ruimte voor vraag en antwoord:
o    Sessie 1: vrijdag 28 augustus van 14u-16u
o    Sessie 2: vrijdag 4 september van 10u-12u

Als je aan een van deze sessies wil deelnemen, vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in. 

Praktische info:

Voor wie: ambtenaren van lokale besturen met de opdracht een lokaal netwerk voor de vrijetijdsparticipatie van mensen in armoede  op te starten en het proces naar een afsprakennota te coördineren.

Wat: een online sessie waar Demos je info geeft over de regelgeving, de procedure en de belangrijkste aandachtspunten bij dit proces.  We houden veel ruimte voor vraag en antwoord.

Wanneer:
vrijdag 28/08 van 14u tot 16 u  of
vrijdag 04/09 ‘van 10u tot 12u

Kostprijs: gratis

Inschrijven: via het formulier onderaan deze pagina tot en met 02/09/’20. Om deze sessies praktisch beheersbaar te houden vragen we om maximum twee deelnemers van dezelfde gemeente in te schrijven.

Organisatie: Demos vzw

Begeleiding: Demos vzw

Meer info: Demos team lokale netwerken,  lokalenetwerken [at] demos.be – tel. 02 204 07 00, vraag naar Inge, Sarah of Ben.

Inschrijvingsformulier:

inschrijven

 
1 Start 2 Complete
Deze nieuwsbrief wordt om de twee maanden verzonden. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement.