Inspiratienamiddag Art.is.t.Care voor iedereen uit de kunst en woonzorg

item_left

item_right

Inspiratienamiddag Art.is.t.Care voor iedereen uit de kunst en woonzorg

Studiedag
Mon - 12/06/2023 - 13:00 to 17:00

De woonzorgcentra en de culturele sector dragen bij aan een positieve beeldvorming over ouderen. Samen gaan ze aan de slag om de katalyserende en essentiële rol van kunst in de samenleving te onderzoeken en erkennen. Wil jij graag weten hoe we dit naar de praktijk vertalen? Kom dan zeker langs op de inspiratienamiddag Art.is.t.Care, Wanneer kunst en woonzorg samenwerken.

De inspiratienamiddag vindt plaats op maandag 12 juni 2023 van 13 tot 17 uur in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel.

Het programma

Op deze inspiratienamiddag gaan beide sectoren en ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek. Verder tonen ze ook inspirerende voorbeelden van projecten die kunstenaars en woonzorg dichter bij elkaar brengen. Wil jij een kleine inkijk in een mogelijke toekomstige woonzorg waarin kunst naast zorg een evidente en essentiële plek inneemt? Neem dan zeker deel!

Benieuwd naar het volledige programma?

Hoe geraak je aan het Herman Teirlinckgebouw?
Bij voorkeur kom je met het openbaar vervoer. Vanuit het station Brussel-Noord is het een kwartiertje te voet.
Je kan ook de pendelbus nemen. De rit is gratis als je je inschrijving toont aan de chauffeur. De halte bevindt zich aan de trappen van het Noordstation en op de site ter hoogte van de Pain Quotidien. Tijdens de daluren hou je best rekening met een korte wachttijd (15 tot 25 minuten).

Ben je graag aanwezig?
Schrijf je dan snel in. De uiterste inschrijvingsdatum is 5 juni 2023 (of tot het maximumaantal beschikbare plaatsen is bereikt).