Kick Off (H)art&society

item_left

item_right

Kick Off (H)art&society

Studiedag
Wed - 28/02/2024 - 16:00 to 20:00

Tijdens de Kick Off op woensdag 28 februari 2022 maken zes weerhouden trajecten van de oproep (H)art&society voor het eerst en feestelijk kennis met elkaar. De zes samenwerkingsverbanden zullen het komende anderhalf jaar uitdagingen aangegaan binnen een buurtgemeenschap en cultuurparticipatie van mensen in een kwetsbare positie verhogen.

Praktische info

  • Voor wie: Deze bijeenkomst bestemd voor alle stakeholders van elk traject, de kunsthogeschool en partnerorganisatie(s), de kunstenaars en deelnemers.
  • Wanneer: 28 februari 2022 om 16u.
  • Waar: Growfunding, Anspachlaan 178, 1000 Brussel.
  • Inschrijving (verplicht): Laat weten of je komt, schrijf je in via het invulformulier onderaan deze pagina. Na inschrijving ontvang je een mail met het programma.

Lees hier alles over de 6 weerhouden trajecten. Meer info over de oproep vind je via deze link.

Sinds september 2018 bundelen Cera en Demos de krachten en delen we ambities wat betreft het realiseren van maatschappelijke impact in het domein Kunst en Cultuur, voordien via Arts in Society Award en het Cera Impulsprogramma, vanaf 2023 via (H)art&society.

Met 400.000 enthousiaste vennoten is Cera de strafste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. Samen hebben we ’t goed voor elkaar.

inschrijven

 
1 Start 2 Complete