P-Kaffee: Demos ondersteunt je projectaanvraag

item_left

item_right

P-Kaffee: Demos ondersteunt je projectaanvraag

P-Kaffee
Tue - 26/06/2018 - 10:00 to 13:00

Uiterlijk op 1 augustus 2018 kan je opnieuw een project indienen binnen de oproep 'participatieprojecten kansengroepen'. Demos ondersteunt je graag bij je projectaanvraag. Op 26 juni 2018 vind je ons in La Ruche dicht bij het Zuidstation in Brussel voor individuele feedback en ondersteuning.

Praktische info

  • Wat: individuele feedback op je subsidieaanvraag ‘participatieprojecten kansengroepen’ binnen het Participatiedecreet 
  • Voor wie? Iedereen met plannen voor een participatieproject en een eerste draft van hun project
  • Datum: dinsdag 26 juni 2018
  • Start-stop: kies een moment tussen 10.00 uur en 13.00 uur
  • Locatie: La Ruche, Jamarlaan 1B - Sint-Gillis 1060 Brussel (vlak bij het Zuidstation)
  • Deelnemen: Gratis en informeel. Maar inschrijven is verplicht en kan via het formulier onderaan. Voor meer info kan je mailen naar kris.devisscher [at] demos.be

Tip: Als je Facebook gebruikt kan je een herinnering of updates krijgen met dit Facebook-evenement

Hoe werkt het? 

Het P-Kaffee is de uitgelezen kans voor face-to-face feedback op je subsidiedossier. Kom op dinsdag 26 juni tussen 10.00 uur en 13.00 uur naar La Ruche aan het Zuidstationin Brussel en dan gaan we eens door je project en de aanvraag. Laat ons via het formulier hieronder weten wanneer je precies binnenvalt. Dan zorgen wij dat iemand van ons klaar staat voor een constructief gesprek. 

Geraak je niet op het P-Kaffee, maar wil je wel onze feedback? Geen probleem. Neem contact met ons op en we maken gegarandeerd tijd voor je. 

Beeld: Haags Uitburo - CC BY-NC-SA 2.0

Inschrijven:

inschrijven

Bij keuze voor 'ja' krijg je de optie om een tijdstip aan te duiden. Wanneer het je niet veel uitmaakt, zullen we je na je inschrijving een tijdstip voorstellen.
:
Vul hier een tijdstip in tussen 10:00 en 13:00. Voor feedback is er minimum een half uur nodig.
Met een 'ja' kies je voor een inschrijving op onze e-zine. Je kan in onze privacyverklaring lezen hoe we omgaan met je gegevens. Met gegevens bedoelen we zowel de gegevens voor een inschrijving voor een nieuwsbrief, alsook de gegevens voor een inschrijving voor een evenement.