Symposium - through art we care

item_left

foto(c)throughartwecare

item_right

Symposium - through art we care

Studiedag
Thu - 28/02/2019 - 09:00 to 16:00

Het gesprek over de plaats van kunst binnen de zorg wordt vooral gevoerd binnen de zorgsector. Daarom wil organisator IN/FINITY - TOPAZ samen met diverse Brusselse actoren het gesprek openbreken naar de kunstsector. Op 28 februari organiseren ze hiertoe een internationaal symposium i.s.m. de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

foto(c)throughartwecare

Het symposium vormt de openingsdag van een inspiratiemaand rond dit thema. Het programma bestaat uit drie delen. Het eerste deel in de voormiddag richt zich tot het brede publiek met verschillende internationale sprekers. In de namiddag zijn er thematische gesprekstafels voor professionals die reeds werken binnen het veld van kunst en zorg. De vernissage in De Markten van de 'Through Art We Care' tentoonstelling sluit de dag af. Je vindt het volledige programma in de brochure onderaan en op www.throughartwe.care/symposium.

Praktisch

Organisator: IN/FINITY - TOPAZ i.s.m. de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en de de Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Wanneer: 28 februari 2019

Start-Stop: Symposium 09:00 tot 16:00 - Vernissage opent om 17:30 

Waar: Het symposium vindt plaats in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten - museumstraat - Brussel, de (vernissage van de) tentoonstelling kan je bijwonen in De Markten.

Kostprijs: 5 euro voor het voormiddag gedeelte, 15 euro voor de lunch

Inschrijven: Een ticket voor de voormiddag kan je bestellen via deze link. Inschrijven voor de panelgesprekken kan door een mail te sturen met je naam en functie naar symposium [at] throughartwe.care