Save the date | Onze volgende netwerkdag voor lokale netwerken vrijetijdsparticipatie

item_left

item_right

Save the date | Onze volgende netwerkdag voor lokale netwerken vrijetijdsparticipatie

ben

Copyright: Foto van Zwiep (Gigos vzw) in opdracht van Demos vzw

Zet je je lokaal of regionaal in rond de vrijetijdsparticipatie van mensen die geen of moeilijk aansluiting vinden bij het bestaande aanbod? Demos nodigt je uit voor haar achtste editie van de Vlaamse netwerkdag voor lokale netwerken vrijetijdsparticipatie voor mensen in armoede. Van harte welkom op donderdag 26 oktober.

Na de fel gesmaakte editie van vorig jaar in Hasselt, verwelkomen we je dit jaar in Mechelen. Noteer alvast de datum in je agenda en verspreid mee het nieuws. Reken hier een volle dag voor uit: onthaal vanaf 9 uur, afsluiten doen we om 16.30 uur.

In en rond het Cultureel Centrum van Mechelen dompelen we je onder in verhalen, praktijken en inzichten van vrijetijdsparticipatie. Je geraakt geïnspireerd door diverse projecten en enthousiaste ervaringen in uitdagende samenwerkingen. Samen met partners in Mechelen en de ruime regio stellen we een indrukwekkend programma op. Het belooft een boeiende dag in een druk najaar te worden. Ideaal om ideeën, inzichten en energie op te doen. Bovendien word je getrakteerd op een portie deugddoende ontmoeting en uitwisseling. 

Via onze website ontvang je later meer info over het programma en hoe in te schrijven. Vragen? Ideeën? Laat het ons weten via lokalenetwerken [at] demos.be.