Het Huispaleis speelt zintuiglijk belevingstheater voor mensen met een verstandelijke beperking

item_left

item_right

Het Huispaleis speelt zintuiglijk belevingstheater voor mensen met een verstandelijke beperking

Voorstelling
Wed - 01/02/2023 - 11:15

Via verschillende kunstvormen wil Het Huispaleis kwetsbare doelgroepen zoals mensen met een beperking en ouderen een plek geven die ze verdienen in onze maatschappij. Anders zijn is geen hinderpaal maar een uitdaging. Inclusie en ontmoeting zijn daarbij sleutelwoorden in het proces.

Het Huispaleis is thuiskomen in een wereld waar anders zijn gewoon is. Deze voorstelling is een vrije bewerking van het boek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charles Mackesy. Hun derde productie is een voorstelling over vriendschap en troost voor mensen met een verstandelijke beperking maar ook geschikt voor kinderen tot +/- 8 jaar en voor iedereen die zin heeft in een prikkelende voorstelling.

Wat gebeurt er als je in het leven de weg kwijt bent? Als je het even niet meer weet? Dat is wat de personages in deze voorstelling overkomt. Ze zijn het noorden kwijt en zonder het zelf te beseffen zijn ze eigenlijk op zoek naar zichzelf en naar een thuis. Gaandeweg ontdekken ze dat ‘thuis’ niet altijd een plek is.

Alle speeldata zijn terug te vinden op hun website.